UEFA Nations League – en ny turnering att följa via mobilen

UEFA Nations League är en ny turnering som endast har spelats två gånger hittills. Det är en turnering som, till stor del, ersätter alla vänskapsmatcher som brukar spelas på höstkanten runt om i världen i fotboll. Man kan se det som en turnering för att visa på nya spelare i landslagen men också låta nya spelare få testa på mer internationell fotboll. Det finns också möjlighet för äldre spelare att spela landslagsfotboll då det är långt mellan de stora turneringarna EM och VM.

Källa: Unsplash

Inhopp av Guidetti

Eftersom det är uppehåll mellan ligorna just nu är det ett ypperligt tillfälle för många spelare att hålla sig i form och försöka hålla sig på topp. Serie A, La Liga samt Premier League drar igång snart men det är många som vill visa upp sig för de allra största lagen. När Alexander Isak samt och Sebastian Andersson fick känningar efter skador öppnades en lucka för La Liga-spelaren John Guidetti. Svensken blev inkallad med väldigt kort varsel och blev såklart glad när han fick möjligheten. Guidetti har tidigare spelat fotboll i Spanien, Tyskland, Holland och England och är nu tillbaka i Tyskland efter att ha gjort en lite längre sejour i Spanien. Hans avtal med Deportivo Alaves löper ut sommaren 2022. 

Han väljer Bosnien och Hercegovina

En som inte kväder med orden är Dennis Hadžikadunić. Svensken som har fått erbjudanden av Bosnien och Hercegovina menar att det har varit helt tyst från Sveriges håll och att han gärna inte vill vänta hur länge som helst med landslagsspel. Hans höga ambitioner bottnar mycket i att han tror att Bosnien har något bra på gång inom fotbollen framöver och att han gärna vill vara en del av det. Hadzikadunic menar att hans framgångar i Ryssland är det som gör att Bosnien och Hercegovina är intresserade. Enligt spelaren är det svårt att ta sig in i landslaget som ung spelare och tror därför att Bosnien satsar mer långsiktigt. 

Se på Nations League på din mobiltelefon

Det finns stora möjligheter att följa Nations League då det visas på tv. Har du en bra mobiltelefon med bra upplösning samt en snabb uppkoppling till internet är det också att föredra. Internet är såklart din bästa vän när du letar efter bra betting tips och det funkar på både Android som iPhone. Här hittar du alla typer av sporter, spel och annat. Framför allt kan du hitta all form av internationell fotboll. Allt som har med transfers, ligor, turneringar och annat att göra. Du kan spela på match, mål och mycket annat.

Källa: Unsplash

Nations League är ett kul inslag i fotbollen mellan de olika stora turneringarna och ligorna runt om i Europa. I väntan på La Liga, Premier League, Serie A samt Champions League är den här fotbollsturneringen verkligen något att se fram emot. Här samlas alla stora spelare på en och samma plan. Direkt i din mobil. Lägg dina spel och välj de lag som du vill spela på. Det är enkelt och går snabbt. Det funkar bra både på olika typer av smartphones.

Lämna en kommentar